PPE: Putin este un criminal de război

Se înteţesc vocile care îl pun la colţ cu asprime pe liderul Rusiei.

1207 afișări
Imaginea articolului PPE: Putin este un criminal de război

PPE: Putin este un criminal de război

„Pentru noi, cei din PPE, este foarte clar: suntem total de partea prietenilor ucraineni. Putin este un criminal de război. Este un fapt şi pentru asta trebuie să piardă acest război”, a declarat Manfred Weber.

Aceasta este poziţia PPE şi este cu toate guvernele noastre. Susţinem guvernele, ceea ce se aplică şi celui italian, care au o abordare pro-europeană, pro-ucraineană şi pro-statul de drept” a declarat preşedintele PPE, Manfred Weber, la sosirea sa la pre-summit-ul din Partidul Popular European.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici