Predare-primire între Opozţie şi Putere. AUR duce la PSD semnăturile strânse în campania „Jos Iohannis”

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) predă joi Partidului Social Democrat semnăturile strânse în campania „Jos Iohannis”: „AUR intenţionează să readucă astfel în atenţia partidelor aflate la putere voinţa exprimată de o parte importantă a electoratului pentru demiterea din funcţie a Preşedintelui”.

271 afișări
Imaginea articolului Predare-primire între Opozţie şi Putere. AUR duce la PSD semnăturile strânse în campania „Jos Iohannis”

Predare-primire între Opozţie şi Putere. AUR duce la PSD semnăturile strânse în campania „Jos Iohannis”

AUR predă PSD semnăturile strânse în campania „Jos Iohannis”, în cadrul unei acţiuni publice organizată joi la sediul central al social-democraţilor, la ora 13.00, anunţă formaţiunea.

„AUR intenţionează să readucă astfel în atenţia partidelor aflate la putere voinţa exprimată de o parte importantă a electoratului pentru demiterea din funcţie a Preşedintelui. Legitimitatea lui Klaus Iohannis a fost din nou pusă în discuţie în această săptămână, odată cu declaraţiile revoltătoare făcute de acesta în apărarea statului austriac, în contextul blocării proiectului de aderare a ţării noastre la spaţiul Schengen”, potrivit comunicatului de presă.

Campania „Jos Iohannis”, conform AUR, a adunat peste două milioane de semnături în perioada 1 noiembrie 2021 - mai 2022.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
aur,
psd,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici