Predoiu îi îndeamnă pe democrat-liberalii din teritoriu să nu mai aştepte directive de la Bucureşti

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu i-a îndemnat pe democrat-liberalii din teritoriu să nu mai aştepte directive de la Bucureşti, precizând că i se ţin teorii că liderii de la centru nu fac suficientă opoziţie, după ce un membru PDL Iaşi a invocat lipsa de combativitate la vârful partidului.

190 afișări
Imaginea articolului Predoiu îi îndeamnă pe democrat-liberalii din teritoriu să nu mai aştepte directive de la Bucureşti

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Cătălin Predoiu, Gheorghe Falcă şi Simona Crețu au participat, vineri după-amiază, la Iaşi, la prezentarea candidaturilor pentru prezidenţialele din 2014, la întrunirea desfăşurată la sediul Direcţiei Agricole din Iaşi participând aproximativ 200 de membri PDL din judeţ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un membru al PDL a luat cuvântul pe parcursul întâlnirii, cerând mai multă combativitate din partea liderilor centrali ai partidului.

Cătălin Predoiu a replicat că în timp ce el şi alţi membri PDL din conducerea partidului au trudit zi de zi, timp de câteva luni, alţii stăteau la plajă.

"Mi se ţin teorii că nu facem opoziţie. Noi stăm şi trudim, de câteva luni facem asta, iar alţii stăteau la plajă. Vreţi mai multă opoziţie? Veniţi lângă noi. Trebuie să venim noi de la Bucureşti ca să ieşiţi în stradă? Aţi pichetat vreodată sediul PSD? Să fim cinstiţi cu noi înşine. Nu spun neapărat că e bine, dar să nu-mi spuneţi că nu se munceşte", a precizat Cătălin Predoiu.

El a adăugat că membrii partidului din teritoriu ar trebui să se implice mai mult şi să nu aştepte "directive şi ordine de la centru".

"Nu pot şti eu de la Bucureşti ce se întâmplă spre exemplu la Iaşi. Nu venim şi spunem «alergaţi pe potecuţa aia», trebuie să o faceţi singuri", a spus Predoiu.

La rândul său, Gheorghe Falcă a spus, făcând referire la observaţiile lui Predoiu, că "nu trebuie certaţi oamenii, pentru că ei aşa simt".

"Asta simt oamenii, că nu se face opoziţie. Nu trebuie să-i certăm. Am auzit asta prin organizaţii că nu se simte spiritul de partid aflat în opoziţie", a spus Falcă.

Ulterior, Predoiu a revenit la microfon spunând: "domnule Falcă, nu pe ei îi certam".

La întâlnirea de la Iaşi, care a durat aproape două ore, a fost prezent şi secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur.

Peste 30.000 de membri ai PDL din judeţele regiunii de nord-est sunt aşteptaţi, sâmbătă, între orele 9.00-17.00, în 41 de secţii de votare din cele şase judeţe ale regiunii, să voteze candidatul partidului pentru funcţia de preşedinte al României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici