Premierul a discutat cu Iohannis despre evaluarea miniştrilor: E o notă de trecere

Premierul Nicolae Ciucă a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis despre rezultatele evaluării miniştrilor şi despre decizia de a nu se face remanieri în acest moment, potrivit unor surse guvernamentale. ”E notă de trecere, dar nimeni nu are un cec în alb”, ar fi spus premierul.

263 afișări
Imaginea articolului Premierul a discutat cu Iohannis despre evaluarea miniştrilor: E o notă de trecere

Premierul a discutat cu Iohannis despre evaluarea miniştrilor: E o notă de trecere - surse

Nicolae Ciucă le-a spus membrilor Cabinetului că nu vor mai putea să vină „pe ultima sută de metri” cu proiectele care constituie jaloane în PNRR, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

Potrivit surselor citate, premierul a considerat că nu este cazul unor remanieri, în acest moment, însă decizia sa a fost ca miniştrii să îşi gestioneze mai bine proiectele care sunt obligatorii prin PNRR. El le-a cerut miniştrilor că nu mai pot veni în ultimele şedinţe de guvern înainte de termenul limită pentru atingerea jaloanelor din PNRR, cu proiectele de lege.

„Analiza miniştrilor este o notă de trecere, dar nimeni nu are un cec în alb”, ar fi spus premierul Nicolae Ciucă..

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici