Premierul Boc are o întâlnire cu deputaţii PDL, de la ora 13.30

Premierul Emil Boc se va întâlni, miercuri, la ora 13.30, cu grupul parlamentar PDL din Camera Deputaţilor, a declarat deputatul democrat-liberal Sulfina Barbu.

19 afișări
Imaginea articolului Premierul Boc are o întâlnire cu deputaţii PDL, de la ora 13.30

Premierul Boc are o întâlnire cu deputaţii PDL, de la ora 13.30 (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Ea a spus că a primit un mesaj că premierul Boc va veni miercuri la grup.

"Am solicitat premierului să vină să prezinte un rezultat al restructurării şi, apoi, cu miniştrii", a precizat Barbu.

Deputatul a arătat că, începând de miercuri, democrat-liberalii vor avea analize în grupul parlamentar legate de cei care au votat moţiunea de cenzură, menţionând că sunt două categorii - unii care au anunţat acest lucru în şedinţa de gurp şi alţii care nu au spus acest lucru.

Totodată, Sulfina Barbu a spus că, începând de miercuri, democrat-liberalii vor face o analiză privind activitatea fiecărui ministru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici