Premierul Boc, invitat la dezbaterile privind proiectul legii pensiilor

Senatul a decis, luni, să-l invite, "instituţional" şi constructiv, pe premierul Emil Boc la dezbaterile asupra proiectului de lege privind sistemul unitar de pensii publice.

56 afișări
Imaginea articolului Premierul Boc, invitat la dezbaterile privind proiectul legii pensiilor

Premierul Boc, invitat la dezbaterile privind proiectul legii pensiilor (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Aş vrea să precizez că invitaţia este, evident, o invitaţie pe care o facem la modul instituţional, dar şi la modul constructiv. Nu este vorba de o chestiune politică. Este necesar ca primul-ministru să fie prezent la un moment atât de important. Vă rog să-i transmiteţi invitaţia noastră de a fi prezent în cadrul dezbaterii, când va considera că este util şi posibil", a declarat preşedintele Senatului, Mircea Geoană.

Decizia Senatului a fost luată cu 48 de voturi "pentru", 43 "împotrivă" şi 2 abţineri.

De asemenea, senatorii au mai decis, cu 93 de voturi "pentru", unul împotrivă şi o abţinere, ca primul punct pe ordinea de zi de marţi să fie continuarea dezbaterilor la acest proiect de lege.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici