Premierul Boc a fost astăzi la Palatul Cotroceni

Premierul Emil Boc s-a aflat, duminică la prânz, la Palatul Cotroceni, pentru discuţii cu preşedintele Traian Băsescu, subiectul acestora fiind legat de agenda curentă, îndeosebi de prezenţa misiunii FMI în România, au spus, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

501 afișări
Imaginea articolului Premierul Boc a fost astăzi la Palatul Cotroceni

Emil Boc (Imagine: Alex Chitu/Mediafax Foto)

Premierul Boc a avut o prezenţă publică susţinută, în ultimele zile, activităţile sale fiind legate în special de coordonarea acţiunilor comandamentelor de iarnă.

Preşedintele Băsescu a avut şi el o prezenţă publică, în această săptâmână, când a susţinut o declaraţie de presă referitoare la protestele civice anti-guvernamentale şi anti-prezidenţiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici