Premierul Boc se întâlneşte, astăzi, cu europarlamentarii PDL

Premierul Emil Boc se va întâlni, sâmbătă după-amiază, cu europarlamentarii PDL, pentru a discuta despre acţiunile politice ale formaţiunii democrat-liberale în Parlamentul European, ca reacţie la acţiunile PSD şi PNL în forul legislativ european, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse politice.

326 afișări
Imaginea articolului Premierul Boc se întâlneşte, astăzi, cu europarlamentarii PDL

Premierul Boc se întâlneşte, astăzi, cu europarlamentarii PDL (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Conform surselor citate, întâlnirea va avea loc la ora 15.00, la sediul PDL din Aleea Modrogan nr. 22.

"Vom discuta acţiunile politice în Parlamentul European, ca reacţie la ceea ce face USL în PE", au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

Întâlnirea dintre premierul Emil Boc şi eurodeputaţii PDL are loc după ce, vineri seară, partidul anunţa că preşedintele PDL s-a aflat la Cotroceni, alături de preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, preşedintele Senatului, Vasile Blaga, şi mai mulţi miniştri, la o întâlnire cu secretarul general al PPE, Antonio Lopez.

Sebastian Bodu: La întâlnirea cu premierul vom discuta despre activitatea noastră în PE

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că la întâlnirea eurodeputaţilor partidului cu premierul Emil Boc se va discuta despre activitatea democrat-liberalilor în PE şi implicaţiile acesteia în ţară.

"Nu am fost informat oficial care va fi subiectul de discuţie, dar am înţeles că, într-un cadru mai larg, va fi vorba despre activitatea noastră acolo şi implicaţiile ei în ţară", a declarat Bodu pentru MEDIAFAX.

El a adăugat că nu ştie dacă este o consecinţă a acţiunilor PSD în PE, dar că "ceea ce a făcut Victor Ponta este pervers".

"Este incalificabil modul în care Victor Ponta a deformat realitatea în Parlamentul European, în această săptămână", a mai spus eurodeputatul PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici