Premierul l-a „executat” pe principalul comunicator din PNL. „Prioritatea groparilor PNL-Cîţu este epurarea susţinătorilor lui Ludovic Orban”

  • Deputatul PNL Ionel Dancă anunţă că, marţi, a primit decizia conducerii liberalilor prin care este revocat din funcţia de purtător de cuvânt al partidului.
  • Parlamentarul l-a susţinul puternic pe Ludovic Orban, la ultimele alegeri din PNL.
18941 afișări
Imaginea articolului Premierul l-a „executat” pe principalul comunicator din PNL. „Prioritatea groparilor PNL-Cîţu este epurarea susţinătorilor lui Ludovic Orban”

Ionel Dancă

Este sezonul „execuţiilor” în Partidul Naţional Liberal, după alegerea lui Florin Cîţu în funcţia de preşedinte. Printre ultimele măsuri luate înainte să fie dat jos din fruntea Guvernului, Cîţu a decis să-l înlăture pe purtătorul de cuvânt al partidului.

"Ţara este în haos, Guvernul cade şi prioritatea groparilor PNL-Cîţu este epurarea susţinătorilor lui Ludovic Orban din toate poziţiile. Astăzi, am primit decizia noului BEx, din data de 4 octombrie, prin care am fost revocat din funcţia de purtător de cuvânt al Partidului Naţional Liberal", a scris, marţi, Dancă pe Facebook.

El se declară mulţumit de munca sa pentru PNL în funcţia de purtător de cuvânt, pe care o deţine din 2017.

"Din păcate, pentru speranţele românilor care au crezut şi mai cred încă în noi, toată munca noastră politică grea din aceşti ani a fost făcută praf de un grup de impostori care au preluat ostil conducerea PNL. Vă mulţumesc pentru încredere şi susţinere, dragi liberali adevăraţi! Sunt şi voi rămâne un liberal convins, nu penelist!", încheie Ionel Dancă.

La ultimele alegeri pentru şefia PNL, Dancă a fost în tabăra lui Ludovic Orban.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici