Premierul Victor Ponta anunţă şedinţă comună cu Guvernul Republicii Moldova

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că i-a lansat o invitaţie omologului său moldovean, Valeriu Streleţ, de a participa la o şedinţă comună a celor două guverne, întâlnirea urmând să aibă loc la Tulcea în perioada următoare.

571 afișări
Imaginea articolului Premierul Victor Ponta anunţă şedinţă comună cu Guvernul Republicii Moldova

Premierul Victor Ponta anunţă şedinţă comună cu Guvernul Republicii Moldova (Imagine: Valeriu Tanasoff / Mediafax Foto)

Victor Ponta a declarat, după şedinţa informală pe care a avut-o, vineri, în Delta Dunării, cu miniştrii, că l-a invitat în România pe premierul Republicii Moldova, Valeriu Streleţ, acesta urmând să participe la o şedinţă comună a celor două guverne în perioada următoare, la Tulcea.

"Cu siguranţă va fi o şedinţă comună, împreună cu Guvernul Republicii Moldova, i-am adresat invitaţia noului premier, a zis da, nu avem încă data stabilită. I-am zis să ne grăbim cât e vremea frumoasă şi să nu fie prea frig. A fost o şedinţă la Iaşi, după aceea la Chişinău, şi următoarea ar fi trebuit să fie la Bucureşti, dar n-am scăpat ocazia să propun Tulcea şi sigur că s-a bucurat", a precizat Ponta.

Victor Ponta, însoţit de o delegaţie formată din miniştri şi consilieri de stat, a făcut, joi, o vizită oficială la Chişinău, cu ocazia Zilei Independenţei Republicii Moldova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici