Preşedintele Alianţei Noastre România, Marian Munteanu: Ceea ce întreprindem nu are legătură cu votul, ci cu reclădirea încrederii

Preşedintele Alianţei Noastre România, Marian Munteanu, a declarat, sâmbătă, la Suceava, că formaţiunea politică pe care o conduce nu urmăreşte neapărat voturile, ci reclădirea încrederii între români, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1876 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Alianţei Noastre România, Marian Munteanu: Ceea ce întreprindem nu are legătură cu votul, ci cu reclădirea încrederii

Preşedintele Alianţei Noastre România, Marian Munteanu: Ceea ce întreprindem nu are legătură cu votul, ci cu reclădirea încrederii (Imagine: Marian Ilie/ Foto Mediafax)

„Ceea ce întreprindem împreună nu are legătură neapărat cu o campanie electorală sau cu votul. Noi avem în România o problemă mult mai gravă decât cea a votului. Foarte mulţi dintre oamenii noştri şi-au pierdut încrederea în ei înşişi”, a spus Marian Munteanu.

Munteanu a mai declarat că „s-a lucrat cu forţe puternice” pentru a fi distrusă încrederea pe care o au românii, unii în alţii şi crede că toate greşelile politice şi administrative pot fi îndreptate prin reclădirea încrederii.

„Nu trebuie să vă descurajeze faptul că aveţi senzaţia că suntem puţini. Nu suntem puţini, noi suntem majoritatea. Să nu vi se pară exagerat, dar eu cred şi simt că suntem majoritatea. E drept, o majoritate tăcută”, a spus Marian Munteanu.

Liderul ANR a spus într-o conferinţă de presă că nu ştie care este procentul pe care îl va obţine formaţiunea în alegerile parlamentare, dar consideră că sondajele făcute publice nu prezintă situaţia reală.

„Nu ştiu ce procent va fi. Există o stare de aşteptare şi un orizont de încredere care simt cum creşte. Este o parte a României, a României tăcute, care nu se regăseşte în zonele acestea mai vocale ale vieţii publice. Şi am încredere că aceşti oameni sunt alături de noi pentru că ceea ce noi facem este pe linia gândirii lor”, a spus Marian Muneanu.

El a adăugat că cei „care vântură sondaje falsificate” vor avea o mare surpriză.

„Se fac sondaje prin bucătării şi sunt puse pe media şi a-i descumpăni pe oameni că nu ştiu ce partide au 40 la sută, altele au 10, altele 12, altele 1. Să vedem cine are 1 şi cine are 10. S-ar putea să fie invers”, a spus liderul ANR.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici