Preşedintele Băsescu participă, la Paris, la Conferinţa privind Ocuparea Tinerilor

Preşedintele Traian Băsescu participă, marţi după-amiază, la Paris, la cea de-a doua ediţie a Conferinţei privind Ocuparea Tinerilor.

332 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Băsescu participă, la Paris, la Conferinţa privind Ocuparea Tinerilor

Preşedintele Băsescu participă, la Paris, la Conferinţa privind Ocuparea Tinerilor (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Conform unui anunţ al Administraţiei Prezidenţiale, Traian Băsescu va participa, de la ora 16.00 (ora României), la cea de-a doua ediţie a Conferinţei privind Ocuparea Tinerilor, care se va desfăşura la Paris, la Palatul Élysée.

Declaraţiile preşedintelui înainte de plecarea la Paris:

Şeful statului a afirmat, luni seară, la B1TV, că în cursul acestei zile va merge la Paris, unde se va întâlni cu lideri europeni cărora le va spune să nu ia în seamă declaraţiile premierului Victor Ponta conform cărora preşedintele "a vândut interesele României la Bruxelles".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici