Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud: Băsescu are mari şanse să îl bată pe Bulă la bancuri

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, deputatul Radu Moldovan, susţine că, în prezent, este o mare concurenţă între bancurile cu Bulă şi cele cu preşedintele Traian Băsescu, afirmând că şeful statului are mari şanse "să îl bată" pe Bulă.

50 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud: Băsescu are mari şanse să îl bată pe Bulă la bancuri

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud: Băsescu are mari şanse să îl bată pe Bulă la bancuri (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Deputatul Moldovan, care este şi purtător de cuvânt al PSD, a făcut aceste afirmaţii sâmbătă, în faţa delegaţilor la Conferinţa Judeţeană de alegeri a Tineretului Social Democrat (TSD) Bistriţa-Năsăud.

"Aş putea să vă vorbesc despre PIB, dar nu ştiu în ce măsură vă interesează. Mai bine vă spun un banc, nu de alta, dar, în momentul de faţă, este o mare concurenţă între bancurile cu Bulă şi cele cu Băsescu. În mod cert, preşedintele Băsescu are mari şanse să îl bată pe Bulă", a afirmat Moldovan.

Moldovan a explicat apoi că nu poate spune bancul până nu aminteşte că, la deschiderea unui an şcolar, preşedintele Băsescu le-a spus elevilor că nu trebuie să înveţe fiindcă nici el nu a învăţat foarte mult şi a ajuns preşedinte.

"Iată bancul: «Emil Boc, care îl urmează întocmai pe mentorul lui, se sfătuieşte cu Daniel Funeriu unde să se ducă la deschiderea anului şcolar. Acesta i-a spus să nu se ducă la deschiderea anului universitar fiindcă ordonanţele date de el nu îl recomandă. Nici la colegiu nu i-a recomandat fiindcă e micuţ. Aşa că i-a spus să se ducă la deschiderea anului şcolar la o grădiniţă la grupa pregătitoare. S-a dus, le-a ţinut un discurs şi, l-a final, se duce lângă doi copii şi îi întreabă dacă ştiu ce vor să se facă când vor fi mari. Copiii i-au răspuns că ei nu, dar el?»", a spus Moldovan.

Liderul PSD Bistriţa-Năsăud a spus şi de ce la Conferinţa Judeţeană a TSD nu au fost invitat niciun reprezentant al PDL.

"Cei de la PDL în mod special nu au fost invitaţi aici fiindcă PDL nu mai face parte dintr-o societate normală", a afirmat Moldovan.

La Conferinţa Judeţeană de alegeri a TSD Bistriţa-Năsăud participă 235 de delegaţi. Singurul candidat la şefia TSD este consilierul judeţean Daniel Suciu. La lucrări participă şi liderul naţional al TSD, Nicolae Bănicioiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici