Preşedintele Traian Băsescu participă, la ora 16:00, la şedinţa de Guvern

Premierul Emil Boc l-a invitat pe preşedintele Traian Băsescu să participe la şedinţa de miercuri a Guvernului, care va începe la ora 16:00. Potrivit informaţiilor furnizate de Guvern, în şedinţă va fi analizat stadiul îndeplinirii angajamentelor internaţionale ale României în cadrul acordurilor cu Fondul Monetar Internaţional, Comisia Europeană şi Banca Mondială, precum şi alte teme de actualitate internă.

582 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Traian Băsescu participă, la ora 16:00, la şedinţa de Guvern

Preşedintele Traian Băsescu participă la şedinţa de Guvern (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Conform Constituţiei, preşedintele României poate lua parte la şedinţele Guvernului în care se dezbat probleme de interes naţional privind politica externă, apărarea ţării, asigurarea ordinii publice şi, la cererea primului-ministru, în alte situaţii.

Preşedintele României prezidează şedinţele Guvernului la care participă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici