Preşedintele Traian Băsescu participă vineri la lucrările Summitului PPE, în Cipru

Preşedintele Traian Băsescu participă vineri la lucrările Summitului Partidului Popular European (PPE), care se desfăşoară la Limassol, în Cipru.

239 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Traian Băsescu participă vineri la lucrările Summitului PPE, în Cipru

Traian Băsescu (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Potrivit unui anunţ al Preşedinţiei, preşedintele va participa vineri, de la ora 13:00, la Limassol, în Republica Cipru, la lucrările Summitului Partidului Popular European (PPE).

În anunţ se precizează că invitaţiile la Summitul PPE s-au făcut pe formatul de participare la Consiliul European, subiectul principal de discuţie fiind negocierile privind cadrul financiar multianual 2014 - 2020 al Uniunii Europene şi coordonarea poziţiilor înainte de reuniunea Consiliului European din 7 - 8 februarie.

Preşedinţia precizează că preşedintele Traian Băsescu nu este însoţit de o delegaţie de presă deoarece organizatorii nu permit accesul jurnaliştilor la lucrările summitului, acesta fiind organizat pe modelul Consiliului European.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici