Preşedintele Traian Băsescu susţine o declaraţie de presă la ora 17.30

Preşedintele Traian Băsescu face o declaraţie de presă astăzi, la ora 17.30, la Palatul Cotroceni.

152 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Traian Băsescu susţine o declaraţie de presă la ora 17.30

Traian Băsescu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Omar Hayssam a fost predat Poliţiei Române, vineri dimineaţă, anunţă purtătorul de cuvânt al şefului statului, Bogdan Oprea, precizând că nu se pot oferi în acest moment informaţii suplimentare şi menţionând că preşedintele Băsescu mulţumeşte instituţiilor şi ofiţerilor implicaţi în operaţiune.

Predarea are loc la 7 ani după ce autorităţile constatau că Hayssam e de negăsit, acesta neprezentându-se la mai multe termene în procesul în care era judecat. O zi mai târziu, în 20 iulie 2006, Poliţia cerea emiterea unui mandat de urmărire internaţională pe numele lui, iar şefii SRI, SIE şi DGIPI demisionau.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici