Preşedintele Traian Băsescu va participa la înmormântarea tatălui lui Vasile Blaga

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, duminică, în judeţul Bihor, pentru a participa la înmormântarea tatălui liderului PDL, Vasile Blaga, care urmează să aibă loc în localitatea Petrileni.

1221 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Traian Băsescu va participa la înmormântarea tatălui lui Vasile Blaga

Preşedintele Traian Băsescu va participa la înmormântarea tatălui lui Vasile Blaga

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, duminică la prânz, cu un avion la Oradea, fiind aşteptat de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. Cei doi merg către localitatea Petrileni, unde urmează să fie înmormântat Antim Blaga, tatăl preşedintelui PDL, Vasile Blaga, care a murit, joi seară, la vârsta de 84 de ani.

Traian Băsescu şi Emil Boc urmează să ajungă la casa părinţilor preşedintelui PDL Vasile Blaga, unde la ora transmiterii acestei ştiri se află câteva zeci de persoane, prieteni apropiaţi ai liderului democrat-liberal şi familia.

Printre cei prezenţi este prefectul judeţului Bihor, Claudiu Pop, care a adus coroane de flori din partea premierului Victor Ponta, a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a vicepremierilor Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea şi a ministrului Apărării, Mircea Duşă.

Totodată, în casa părinţilor lui Vasile Blaga se află şi prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu.

La înmormântare va participa şi deputatul Cezar Preda, care a anunţat recent că demisionează din funcţiile de vicepreşedinte al PDL la nivel naţional şi din cea de preşedinte al PDL Buzău.

Înmormântarea tatălui preşedintelui PDL Vasile Blaga este programată în localitatea natală, Petrileni, la ora 13.00.

Antim Blaga a murit, joi seară, la vârsta de 84 de ani, într-un spital din Oradea.

Acesta locuia în satul natal al lui Vasile Blaga, Petrileni, din judeţul Bihor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici