Prezenţa lui Marcel Boloş în Camera Deputaţilor este reprogramată

Conducerea Camerei Deputaţilor a aprobat reprogramarea dezbaterii la care trebuia să participe ministrul de Finanţe, Marcel Boloş, pentru că acesta se află în Statele Unite ale Americii.

80 afișări
Imaginea articolului Prezenţa lui Marcel Boloş în Camera Deputaţilor este reprogramată

„Având în vedere participarea, în prezent, a delegaţiei Ministerului Finanţelor la reuniunea de primăvară din Statele Unite ale Americii a Grupului Băncii Mondiale şi a Fondului Monetar Internaţional, vă adresez rugămintea ca această dezbatere să fie reprogramată la o dată ulterioară”, a tranmsmis ministrul de Finanţe, Marcel Boloş.

Ministrul de Finanţe, Marcel Boloş, era invitat, la iniţiativa AUR, luni, la Parlament, pentru a participa la „Ora Guvernului”.

Membrii Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor au aprobat marţi cererea Grupului parlamentar AUR care solicită participarea lui Marcel-Ioan Boloş, ministrul Finanţelor, la „Ora Guvernului” din 22 aprilie.

Boloş urma să participe la dezbaterea politică cu tema „România trăieşte pe datorie. Datoria publică a atins un prag critic care reprezintă deja borna care consfinţeşte traiul pe împrumut”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici