Prigoană a votat împreună cu soţia, imediat după deschiderea urnelor: Sper ca peste doi ani, când venim din nou la vot, să nu mai avem probleme cu câinii şi curăţenia

Candidatul PDL la Primăria Capitalei, Silviu Prigoană, a votat, duminică dimineaţă, la ora 7, la Şcoala specială nr. 5, venind la vot împreună cu soţia sa, Adriana Bahmuţeanu, şi menţionând că mizează pe cei care au fost muşcaţi de câini fără stăpân în ultimii 10 ani.

359 afișări
Imaginea articolului Prigoană a votat împreună cu soţia, imediat după deschiderea urnelor: Sper ca peste doi ani, când venim din nou la vot, să nu mai avem probleme cu câinii şi curăţenia

Silviu Prigoană (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

El a declarat că îşi doreşte rezolvarea problemelor legate de câinii fără stăpân.

Prigoană a spus că a votat "pentru zâmbete de faţă, pentru mai multă verdeaţă", fiind primul cetăţean care s-a prezentat la ora 7.00, la secţia de votare 379 din Capitală.

"Am votat pentru zâmbete pe faţă, pentru mai multă verdeaţă, pentru a duce Capitala României în rândul capitalelor europene. Nu e voie să se spună, după 20 de ani, spaniolilor «Atenţie, vă muşcă câinii în România!». Asta trebuie să se termine. Mă bazez pe cei 100.000 de cetăţeni ai Bucureştiului care au fost muşcaţi de câini în ultimii 10 ani", a spus Prigoană.

El a mai spus că nu are emoţii, pentru că nu este primar general în funcţie şi nu are ce să piardă.

"Eu sunt deputat al României", a adăugat Prigoană.

Despre competiţie, el a spus că a fost "o campanie mută", iar candidaţii nu au avut ocazia să facă dezbateri publice.

El a apreciat că şi banii cheltuiţi în campanie au fost "exponenţial mai puţini", pentru că nu există un tur doi. El a spus că este un lucru bun alegerea primarilor într-un tur, deşi acest lucru îl dezavantajează.

Prigoană a spus că nu a dormit în noaptea de sâmbătă spre duminică pentru că a lucrat la programul său privind rezolvarea problemei câinilor fără stăpân.

Întrebat de ce a venit la ora 7.00, Prigoană a răspuns că dacă ar fi venit mai târziu, i-ar fi sfidat pe cei care au pregătit alegerile şi care sunt în secţii de la ora 2.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici