Prigoană semnează pentru Oprescu: Nu e corect să candidez singur, dar votul mi-l dau mie

Candidatul PDL pentru funcţia de primar general al Capitalei, Silviu Prigoană, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că nu doreşte să candideze singur la alegerile locale pentru Bucureşti şi că, din acest motiv, a semnat, în Parcul Moghioroş, pentru candidatura lui Sorin Oprescu.

336 afișări
Imaginea articolului Prigoană semnează pentru Oprescu: Nu e corect să candidez singur, dar votul mi-l dau mie

Silviu Prigoană (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

"În parcul Moghioroş erau tineri care adunau semnături pentru domnul Oprescu. Spuneau că nu prea semnează lumea. Am încercat să-l sprijin, am semnat pentru că nu e corect să candidez singur. Una e să semnez pentru a candida şi alta e votul, votul o să mi-l dau mie", a explicat Prigoană.

Organizaţia PDL Bucureşti a lansat, duminică, o campanie de reciclare într-un parc din sectorul 6 al Capitalei, la care au participat toţi candidaţii PDL la Bucureşti, alături de Elena Udrea şi Silviu Prigoană.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici