Prima dezbatere electorală - Ponta, lui Iohannis: Aveţi o atitudine de moşier cu toţi românii

Premierul Victor Ponta i-a adus, marţi, succesiv, liderului PNL, Klaus Iohannis, la dezbaterea de la Realitatea TV, o serie de jigniri, el spunându-i acestuia că are o atitudine de moşier cu toţi românii, în condiţiile în care subiectul discuţiei viza votul electronic şi prin corespondenţă.

400 afișări
Imaginea articolului Prima dezbatere electorală - Ponta, lui Iohannis: Aveţi o atitudine de moşier cu toţi românii

Ponta, lui Iohannis: Aveţi o atitudine de moşier cu toţi românii (Imagine: Mediafax Foto)

„Aţi plecat de la mine din birou foarte cuminte. Vreau un singur: să ne trataţi cu respect”, i-a spus Ponta lui Iohannis, după ce afirmase că românii nu sunt slugile lui Iohannis şi că atunci când a fost la el în birou Iohannis era foarte "umil şi calm" şi că vrea să fie la fel, adică "cuminte şi calm".

Iohannis i-a spus că acela care va pierde alegerile va fi şi cel care va pleca cu coada între picioare.

"Cu coada între picioare va pleca cel care pierde alegerile, domnule Ponta", i-a replicat Iohannis.

"Tocmai de asta vreau să vă rog să ne trataţi cu respect. Aveţi o atitudine de moşier cu toţi românii", a continuat Ponta.

Iohannis a pus însă punct disputei, cu ajutorul moderatorului.

"Dumneavostră vorbiţi şi pe timpul dumneavostră, şi pe timpul meu. Ar fi foarte frumos dacă am vorbi unul după altul. Ar fi aşa o chestiune minimală. Domnul Ponta, sunteţi şi deputat sau numai prim-ministru unde aveţi un birou şi cu coada între picioare pentru unii?", a mai spus Iohannis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici