PMB caută parteneri pentru suplimentarea iluminatului de Crăciun, exclusiv cu decoraţiuni led

Primăria Capitalei caută parteneri pentru suplimentarea iluminatului ornamental şi festiv de Crăciun, exclusiv cu decoraţiuni LED. Propunerile pot fi depuse până pe 31 octombrie.

151 afișări
Imaginea articolului PMB caută parteneri pentru suplimentarea iluminatului de Crăciun, exclusiv cu decoraţiuni led

PMB caută parteneri pentru suplimentarea iluminatului de Crăciun, exclusiv cu decoraţiuni led

„Sărbători de iarnă, împreună, în Bucureşti” - Primăria Capitalei caută parteneri pentru suplimentarea iluminatului ornamental şi festiv, exclusiv cu decoraţiuni LED.

„Invit instituţiile publice şi/sau private interesate să depună propuneri de proiecte până pe 31 octombrie, iar în baza acestui parteneriat să contribuie la crearea unei atmosfere specifice sărbătorilor de iarnă. Ţinem cont de contextul internaţional şi de recomandările europene de reducere a consumului energetic, motiv pentru care acordăm o atenţie deosebită consumului de energie generat de acest proiect. Avem astfel în vedere numai soluţii cu tehnologie LED şi cu un consum eficient”, anunţă Nicuşor Dan.

Primarul general estimează că energia electrică utilizată de iluminatul festiv pe întreg teritoriul Municipiului Bucureşti reprezintă o creştere cu maxim 1%, faţă de nevoia din luna decembrie, pentru asigurarea iluminatului stradal.

„Prin această iniţiativă se doreşte implementarea unor soluţii integrate, care să vină în completarea celor aproximativ 2.900 de decoraţiuni LED asigurate de către Primăria Municipiului Bucureşti”, încheie Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici