Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, implicat într-un incident în trafic

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a fost implicat, joi, într-o tamponare, pe o stradă din oraş, după ce un autoturism a lovit din lateral maşina condusă de edil, iar aceasta a acroşat un taximetru, fără să fie înregistrate persoane rănite.

909 afișări
Imaginea articolului Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, implicat într-un incident în trafic

Gheorghe Falca (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Tamponarea a avut loc pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad, în timp ce primarul Gheorghe Falcă, co-preşedinte al PNL Arad, se afla la volanul unui Volkswagen Tiguan, care a fost lovit din lateral de un autoturism Volkswagen Golf condus de o femeie.

Potrivit unor martori, în urma impactului, maşina condusă de Falcă a lovit un taximetru, însă nicio persoană din cele trei autovehicule nu a fost rănită.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, primarul Gheorghe Falcă nu a putut fi contactat pentru a oferi informaţii despre incident, însă purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad a declarat că "la originea evenimentului a fost manevra unui şofer", în urma căreia a avut loc tamponarea autovehiculului "condus regulamentar de primar şi acroşarea unui taximetru, care a fost împins în afara şoselei", respectiv pe un spaţiu verde.

"Nici o persoană nu a fost rănită în incident, pentru soluţionare fiind aplicată procedura de constatare amiabilă", a declarat purtătorul de cuvânt, Corina Drăghici.

Pentru că nu au existat răniţi, iar cei trei şoferi au preferat să meargă direct la companiile la care şi-au asigurat autovehiculele, Poliţia nu a înregistrat evenimentul rutier.

Cele trei autovehicule au avut avarii la caroserii, însă Gheorghe Falcă nu şi-a putut continua drumul din cauză că una dintre roţi s-a dezumflat, fiind preluat de un şofer al primăriei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici