Primarul oraşului Iaşi, anunţ despre prezidenţiale: „Sunt Mihai Chirica şi îl susţin pe Klaus Iohannis”

Primarul oraşului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că în campania pentru alegerile prezidenţiale îl susţine pe Klaus Iohannis. Mihai Chirica a explicat că preşedintele a tratat oraşul cu respect şi că, din punctul său de vedere, este „cea mai bună opţiune”.

2468 afișări
Imaginea articolului Primarul oraşului Iaşi, anunţ despre prezidenţiale: „Sunt Mihai Chirica şi îl susţin pe Klaus Iohannis”

Mihai Chirica îl susţine pe Klaus Iohannis la prezidenţiale: A tratat ieşenii cu respect

Întrebat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, pe cine susţine în campania pentru alegerile prezidenţiale din această toamnă, Mihai Chirica l-a indicat pe preşedintele Klaus Iohannis.

„Sunt Mihai Chirica şi îl susţin pe Klaus Iohannis. Este singurul preşedinte al României care a atras atenţia din punct de vedere al cetăţeanului ieşean. Pentru că domnia sa a reuşit de fiecare dată să nu evite Iaşul, să nu-l transforme doar într-o trambulină pentru voturi. Să nu uităm faptul că partidul care l-a lansat, PNL, a luat un număr foarte restrâns de voturi în municipiul Iaşi, eu fiind cel care le-am luat pe cele mai multe. Dar asta nu l-a transformat într-un bumerang care să vină peste noi, ieşenii, şi să ne trateze ca un adversar. Dimpotrivă, ne-a tratat cu respect, cu recunoştinţă, a promulgat Legea privind transformarea Iaşului în capitală istorică a României, am avut onoarea să ne vedem de foarte multe ori la Iaşi, în diverse momente. Din punctul meu de vedere, pentru o Românie stabilă, normală, după cum spune domnia sa în slogan, sau mai bine spus pentru o Românie care vrea să rămână în continuare un partener european viabil şi un partener internaţional recunoscut, cred că este cea mai bună opţiune", a spus Mihai Chirica.

În 2016, Mihai Chirica a câştigat alegerile locale cu aproximativ 46% din voturile ieşenilor. Acesta a candidat din partea PSD. Un an şi jumătate mai târziu, în februarie 2018, Mihai Chirica a fost dat dat afară din rândurile social-democraţilor, iar de atunci nu şi-a anunţat afilierea la niciun alt partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici