Primarul Sectorului 6, în conflict cu Termoenergetica. „Este o bătaie de joc, să vă fie ruşine”

  • Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, este nemulţumit de felul în care angajaţii Termoenergetica au finalizat o lucrare de pe domeniul public.
  • Este o bătaie de joc, să vă fie ruşine, le transmite primarul care ameninţă compania cu o amendă.
1746 afișări
Imaginea articolului Primarul Sectorului 6, în conflict cu Termoenergetica. „Este o bătaie de joc, să vă fie ruşine”

Primarul Sectorului 6, în conflict cu Termoenergetica. „Este o bătaie de joc, să vă fie ruşine”

Primarul Ciucu este nemulţumit de faptul că la finalul lucrării care a ţinut jumătate de an, angajaţii Termoenergetica nu au refăcut corespunzător bordurile şi spaţiul verde.

Edilul spune că va notifica societatea şi că va aştepta câteva zile pentru remedierea situaţiei.

În caz contrar, primarul se va adresa Poliţiei Locale.

„Dragă Termoenergetica SA, fostă RADET. Asta nu este punere în situaţia anterioară (aşa cum cere legea), asta este bătaie de joc! Asta este cârpeală. Aşa aţi închis voi o lucrare de "avarii" care a durat 6 luni (sic!). Luni vă va notifica Primăria Sectorului 6 şi vă va da termen ca până vineri să aduceţi strada 1 Mai în situaţia anterioară. Altfel, vă va căuta Poliţia locală şi veţi primi amendă. Iar când spun situaţia anterioară nu ma refer doar la borduri noi (nu mizeriile refolosite de voi), mă refer inclusiv la gazon. Sectorul 6 nu este sat fără câini, gata, s-a terminat cu bătaia de joc. Să vă fie ruşine!”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici