Primarul Timişoarei anunţă că va merge în SUA în februarie şi va participa la un dineu cu Obama

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu (PNL), susţine că va merge în SUA alături de mai mulţi parlamentari, în luna februarie, la invitaţia unor oficiali americani, şi că ar urma să ia parte şi la un dineu la care va fi prezent şi preşedintele Statelor Unite, Barack Obama.

270 afișări
Imaginea articolului Primarul Timişoarei anunţă că va merge în SUA în februarie şi va participa la un dineu cu Obama

Nicolae Robu (Imagine: Alin Matei/Mediafax Foto)

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a spus, vineri, într-o conferinţă de presă, că este emoţionat şi onorat să îl întâlnească pe Obama.

"Pentru oricine este o onoare să se poată întâlni cu preşedintele SUA şi nu pot să nu am o emoţie care decurge din ceea ce înseamnă SUA în lume şi preşedintele SUA în lume", a afirmat Robu.

Potrivit acestuia, este vorba despre o invitaţie adresată Senatului României de către oficialii statului american.

Din delegaţia care va merge în SUA vor mai face parte şi trei senatori, unul dintre aceştia fiind Ben-Oni Ardelean.

Ardelean a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că vizita în SUA va avea loc în perioada 3-7 februarie.

"Voi face o vizită în SUA, împreună cu domnul primar Nicolae Robu, luna viitoare. Vom avea mai multe întâlniri care ţin de Congres, de Senat, de Departament de Stat, de reprezentanţi ai Pentagonului. Vom avea şi un dineu cu preşedintele Statelor Unite. Este o întâlnire stabilită în contextul bunelor relaţii pe care le avem cu Statele Unite", a spus senatorul PNL Ben Oni Ardelean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici