Principele Radu îl va sprijini pe Crin Antonescu

Preşedintele PNL Botoşani, deputatul Florin Ţurcanu, a declarat că Principele Radu al României va face parte din echipa de campanie a candidatului PNL la alegerile prezidenţiale, Crin Antonescu.

150 afișări
Imaginea articolului Principele Radu îl va sprijini pe Crin Antonescu

Principele Radu îl va sprijini pe Crin Antonescu (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Ţurcanu, membru al Biroului Politic Central al PNL, a spus, joi, într-o conferinţă de presă că Principele Radu al României va fi alături de PNL în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.

"Domnul Duda este o achiziţie importantă pentru PNL şi pentru echipa de campanie a lui Crin Antonescu", a spus deputatul liberal.

Principele Radu a anunţat că se retrage din cursa pentru Preşedinţie, susţinând că stânga politică este "în buzunarul prezidenţial", iar dreapta politică a ales să ignore proiectul Casei Regale şi că viitoarea campanie nu va fi o luptă electorală, ci una între clanuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici