Proiect Mircea Geoană: PSD şi PNL ar putea face alianţă parlamentară la alegerile din 2012

Menţinerea majorităţilor locale PSD - PNL şi o bună colaborare în Opoziţie creează premisele unei posibile alianţe parlamentare a celor două partide pentru alegerile din 2012, se precizează în schiţa de proiect politic al candidatului la şefia PSD, Mircea Geoană.

25 afișări
Imaginea articolului Proiect Mircea Geoană: PSD şi PNL ar putea face alianţă parlamentară la alegerile din 2012

Proiect Mircea Geoană: PSD şi PNL ar putea face alianţă parlamentară la alegerile din 2012

În documentul citat se precizează, totodată, că PSD doreşte păstrarea majorităţilor locale şi judeţene cu PNL, încurajând formarea unor noi astfel de majorităţi.

"Menţinerea majorităţilor locale PSD - PNL şi o bună colaborare în Opoziţie creează premisele unei posibile alianţe parlamentare a celor două partide pentru alegerile din 2012. Până la momentul unei astfel de decizii, PSD şi PNL pot semna un acord de colaborare parlamentară în condiţii strict determinate şi cu respectarea identităţii celor două partide", se precizează în documntul citat.

Totodată, în proiectul politic al candidatului Geoană se stipulează că PSD va lupta împotriva abuzurilor PDL şi va continua să militeze pentru apărarea valorilor statului de drept.

"Împotriva actualei puteri, PSD nu poate alege decât calea opoziţiei radicale. Nu putem avea punţi de legătură cu cei vor destabilizarea şi destructurarea PSD, care racolează şi hărţuiesc aleşii social-democraţi, care stimulează din exterior tensiuni interne în PSD şi care pun umărul la înfiinţarea unui nou partid aşa-zis de stânga", se precizează în proiectul politic al lui Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici