Propuneri PNL pentru Camera Deputaţilor: Victor Paul Dobre, vicelider, Nicolăescu, şeful Comisiei de buget-finanţe

Grupurile parlamentare reunite ale PNL au decis, luni, ca deputatul PNL Eugen Nicolăescu să preia şefia Comisiei de buget-finanţe din Camera Deputaţilor, în timp ce Victor Paul Dobre va prelua funcţia de vicelider.

368 afișări
Imaginea articolului Propuneri PNL pentru Camera Deputaţilor: Victor Paul Dobre, vicelider, Nicolăescu, şeful Comisiei de buget-finanţe

Victor Paul Dobre (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Nicolăescu a anunţat, la finalul şedinţei, că PNL şi-a desemnat cei trei reprezentanţi în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, respectiv Alina Gorghiu în funcţia de vicepreşedinte, Cristian Buican în funcţia de secretar şi Dan Motreanu, în funcţia de chestor.

Nicolăescu a mai arătat că s-a suplimentat numărul de locuri de vicelideri şi al patrulea vicelider al grupului a fost desemnat Victor Paul Dobre.

"Am convenit că vom continua negocierile săptămâna aceasta pe componenţa comisiilor de specialitate, după algoritmul politic, conform deciziei Curţii Constituţionale. Astfel, vom mai avea dreptul la o preşedinţie de comisie, la Buget-finanţe. Urmează să desemnăm în această săptămână din nou pe algoritm, dacă e nevoie, o serie de propuneri. Am fost desemnat să preiau ca viitor preşedinte Comisia de buget-finanţe", a mai spus Nicolăescu.

El a precizat că joi va avea loc Delegaţia permanentă a PNL, iar mulţi liberali au făcut o serie de referiri la negocierile politice pentru desemnarea candidaţilor pe colegii, modul în care se vor fi pregătite aceste alegerile parlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici