Video Protest în Parlament: Deputaţii USR au venit cu MĂŞTI chirurgicale în sala de plen

Deputaţii USR au intrat, luni, în sala de plen purtând măşti chirurgicale, în semn de ”solidaritate cu zecile de mii de români care au fost gazaţi şi bătuţi în 10 august de către PSD la ordinul lui Liviu Dragnea”.

1225 afișări

”Gestul nostru e un gest firesc de solidaritate cu zecile de mii de români care au fost gazaţi şi bătuţi în 10 august de către PSD la ordinul lui Liviu Dragnea, evident. Încercarea de muşamalizare care vedem că se construieşte uşor în fiecare zi nu trebuie să rămână aşa”, a declarat preşedintele USR, Dan Barna.

El a mai spus că parlamentarii formaţiunii vor pune o presiune constantă pe clarificarea responsabilităţilor.

”Faptul că Liviu Dragnea a decis să-i gazeze pe români în încercarea de a transforma România într-un stat autoritar este un lucru care nu poate să rămână aşa. Purtăm aceste măşti exact în dorinţa de a arăta românilor ce s-a întâmplat”, a adăugat Barna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici