Video Protest la alegerile PSD Brăila, unde era aşteptat Liviu Dragnea | VIDEO

Zeci de oameni protestează, duminică dimineaţa, în faţa sediului PSD Brăila, unde au loc alegeri în filiala judeţeană, unul dintre protestatari reuşind să intre în sală, unde a făcut scandal. Liderii PSD au intrat pe o uşă din spate, pentru a evita manifestanţii.

1028 afișări

Zeci de protestatari au aşteptat ca liderul PSD, Liviu Dragnea, să ajungă la alegerile conducerii filialei judeţene a partidului, însă acesta nu a mai plecat din Bucureşti din cauza problemelor de sănătate.

Oamenii au adus cu ei, în faţa sediului PSD Brăila pancarte cu mesaje anti-PSD.

Aceştia au scandat mesaje precum „PSD ciuma roşie”, „Jos PSD”, aducând cu ei şi o staţie de amplificare.

Pentru a evita manifestanţii, liderii PSD Rovana Plumb, Mihai Fifor, Sorina Pintea şi Codrin Ştefănescu au intrat au intrat pe o uşă din spate.

Un protestatar a reuşit, însă, să intre în sala unde au loc alegerile şi a provocat un scandal în timpul discursului senatorului Ion Rotaru, cel care candidează pentru funcţia de preşedinte al PSD Brăila.

Pentru şefia PSD Brăila s-a înscris un singur candidat, senatorul Ion Rotaru, după ce fostul preşedinte, Mihai Tudose s părăsit partidul şi s-a înscris în Pro România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici