PSD anunţă că Ovidiu Lipan Ţăndărică a semnat iniţiativa pentru demiterea primarului Sectorului 1

Reprezentanţii PSD anunţă că artistul Ovidiu Lipan Ţăndărică a semnat joi iniţiativa pentru demiterea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

2727 afișări
Imaginea articolului PSD anunţă că Ovidiu Lipan Ţăndărică a semnat iniţiativa pentru demiterea primarului Sectorului 1

PSD anunţă că Ovidiu Lipan Ţăndărică a semnat iniţiativa pentru demiterea primarului Sectorului 1

Reprezentanţii PSD spun că artistul este de acord cu demersul privind organizarea unui referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

Ovidiu Lipan Ţăndărică a semnat joi listele puse la dispoziţie de organizatorii demersului.

„Ţăndărică a semnat! Ovidiu Lipan Ţăndărică a ales astăzi să se implice în iniţiativa de demitere a primarului USR-ist de la sectorul1. Omul şi Artistul-simbol, care a reprezentat cel mai bine ideea de libertate în România comunistă, s-a alăturat demersului nostru. Ovidiu Lipan îşi doreşte ca, aşa cum va lansa pe 15 septembrie încă un proiect cultural de valorizare a României, şi sectorul 1 să redevină un reper al evenimentelor de clasă, al muzicii bune şi al spiritului, nu un fief al gunoaielor, şobolanilor, abuzului şi incompetenţei”, scrie pe pagina de Facebook a PSD.

Reprezentanţii PSD o critică pe Clotilde Armand pentru că a plecat în concediu în timp ce Sectorul 1 se află în stare de alertă din cauza crizei gunoiului.

„Suntem din ce în ce mai mulţi pentru capitala capitalei. Sfidând orice limită a bunului simţ, edilul om-nou şi-a luat concediu în starea de alertă instituită chiar la solicitarea sa şi simulează buna administrare a urbei lansând jumătăţi de adevăr pe reţelele de socializare”, precizează reprezentanţii social-democraţilor.

Demersul privind organizarea unui referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1 a fost iniţiat după izbucnirea crizei gunoiului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici