PSD Braşov va depune plângere la poliţie pentru vandalizarea unor corturi de strângere semnături | FOTO

Organizaţia PSD Braşov a anunţat că va depune plângere penală la poliţie pentru vandalizarea unor corturi de strângere de semnături la pactul pentru bunăstarea românilor propus de Viorica Dăncilă, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a filialei.

227 afișări
Imaginea articolului PSD Braşov va depune plângere la poliţie pentru vandalizarea unor corturi de strângere semnături | FOTO

PSD Braşov va depune plângere la poliţie pentru vandalizarea unor corturi de strângere semnături

„Intoleranţa şi violenţa în competiţia electorală a atins cote alarmante la Brasov. Democraţia nu înseamnă instigarea la ură şi agresarea competitorilor politici. Organizaţia PSD Braşov s-a confruntat noaptea trecută si in aceasta dimineata cu o nouă serie de acte de huliganism. Noi incidente au avut loc în zonele Piaţa Dacia, Parcul Someşului şi ITC- Alexandru Vlahuţă, Municipiul Braşov. Mai exact, corturile special amenajate pentru strângerea de semnături pentru Pactul Naţional pentru Bunăstarea Românilor, iniţiativă a PSD au fost devastate, batjocorite şi desenate cu sprayuri sau markere”, au scris reprezentanţii PSD Braşov, duminică pe pagina de Facebook a organizaţiei.

Social-democraţii braşoveni mai susţin că oamenii care strângerea semnături au fost ameninţaţi şi agresaţi fizic de un locatar din zona respectivă.

„Ba mai mult, duminică dimineaţă, oamenii ce strângeau semnături în zona ITC- Alexandru Vlahuţă au fost ameninţaţi şi agresaţi fizic de un locatar din zona respectivă, în ciuda faptului că la cort pentru strângerea semnăturilor se aflau trei oameni vârstnici. Vom depune plângere penală la Poliţia Braşov şi aşteptăm ca cei care au atribuţii cu privire la paza şi protecţia arealelor din municipiu, respectiv Poliţia Locală, să ia măsurile necesare şi să ne dea explicaţii despre ceea ce s-a întâmplat”, conform sursei citate.

Vicepreşedintele PSD Braşov Răzvan Popa a făcut apel la competitori politici să fie paşnici, să îşi păstreze decenţa şi la autorităţile locale să nu tolereze actele de vandalism.

„E revoltător ca actele de vandalism, violenţă şi ură, să fie tolerate de autorităţile locale şi cerem să se ia măsuri urgente în acest caz! Facem apel la toţi competitorii politici ca decenţa şi bunul simţ, să primeze, indiferent de culoare, programe, acţiuni sau planuri de viitor. Opţiunea politică se exprimă în mod paşnic, prin vot, nu împărţind pumni”, vicepreşedinte PSD Braşov, Răzvan Popa, potrivit sursei menţionate.

Taguri:
psd,
vandalism,
plângere

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici