PSD Dâmboviţa: Filialele din ţară să îl roage pe Iliescu să nu renunţe la funcţiile onorifice

PSD Dâmboviţa a lansat, miercuri, la conferinţa judeţeană, un apel către organizaţiile din ţară pentru a-l ruga pe Ion Iliescu să nu renunţe la funcţiile onorifice din partid, precizând că social-democraţii au nevoie şi de Năstase, Diaconescu şi Ponta.

42 afișări
Imaginea articolului PSD Dâmboviţa: Filialele din ţară să îl roage pe Iliescu să nu renunţe la funcţiile onorifice

PSD Dâmboviţa: Filialele din ţară să îl roage pe Iliescu să nu renunţe la funcţiile onorifice (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Ion Iliescu reprezintă imaginea partidului, plecarea lui ar lăsa fără substanţă partidul. De asemenea, avem nevoie de Adrian Năstase în echipa de conducere a partidului, avem nevoie şi de Cristian Diaconescu, Victor Ponta, de cei care vor binele partidului şi nu de cei care vor să-l transforme într-un partid de nişă, aservit lui Traian Băsescu şi PDL", a declarat Ion Stan, presedintele PSD Dâmboviţa.

Stan a mai precizat că militează pentru candidaturile individuale, nu pentru cele pe listă, iar "cei care vor să modifice statutul, vor astfel să preia puterea in partid".

"Trebuie să le cerem lui Adrian Năstase, lui Ion Iliescu să nu accepte modificarea statutului doar pentru că cineva are de plătit poliţe, cineva slab de înger vine să se ascundă după o echipă.A fost o eroare strategică intrarea la guvernare cu PD-L,iar costul a fost pierderea alegerilor prezidenţiale.De la flacăra violet a început un nou scenariu de scindare a partidului şi acum se află în desfăşurare.Partidul nostru şi conducerea încă visează şi aşteaptă de la Cotroceni un semn de intrare laguvernare." a mai precizat Stan.

La conferinţa judeţeană a PSD Dâmboviţa, desfasurată la Casa Sindicatelor din Târgovişte în prezenţa a peste 600 de membri ai partidului au participat şi preşedintele Consiliului Naţional al partidului, Adrian Năstase, însă şi Rovana Plumb şi Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici