PSD: Ghinea şi partenerii din Coaliţie ar trebui să îşi ceară scuze în genunchi

Cristian Ghinea şi toţi „partenerii” din Coaliţie ar trebui să îşi ceară scuze în genunchi pe trepte la Kiseleff pentru aroganţa şi prostia de care au dat dovadă, înainte să ceară ceva PSD, este replica social-democraţilor la acuzaţiile făcute de ministrul Proiectelor Europene.

180 afișări
Imaginea articolului PSD: Ghinea şi partenerii din Coaliţie ar trebui să îşi ceară scuze în genunchi

PSD: Ghinea şi partenerii din Coaliţie ar trebui să îşi ceară scuze în genunchi

Aţi refuzat consensul politic, dialogul public şi implicarea actorilor sociali – patronate, sindicate, societatea civilă. Aţi refuzat să faceţi un parteneriat onest cu autorităţile locale. Aţi refuzat depolitizarea şi transparenţa în alocarea fondurilor. Aţi refuzat să veniţi cu acest plan în Parlament. Toate au fost cereri legitime pe care PSD le-a adresat acestei Coaliţii”, susţin reprezentanţii PSD, după ce Cristian Ghinea le-a cerut luni să oprească „subminarea negocierilor cu CE”.

Social-democraţii cer ca PNRR să fie prezentat în Parlament.

„În loc de rânjete superioare şi autosuficiente, puteau măcar să răsfoiască viziunea PSD despre Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă pe care specialiştii PSD au propus-o şi pe care ei au ignorat-o. PNRR nu e planul lui Ghinea şi al Coaliţiei lor de looseri. PNRR este un plan naţional la care fiecare trebuie să îşi aducă contribuţia pentru a ieşi ceva bun. Ghinea nu are decât o şansă să iasă din groapa în care s-a băgat singur: să vină cu PNRR-ul în Parlament sau să îşi dea demisia. Repede! Pentru că deja România riscă să nu aibă plan aprobat înainte de octombrie 2021, ceea ce face aproape imposibilă atingerea ţintei de angajare a 70% din sume până la finalul anului 2022”, a transmis PSD.

Ministrul Cristian Ghinea a cerut luni PSD să oprească subminarea negocierilor: „Liderii PSD să nu mai submineze negocierile dure pe care le avem cu CE, aflându-se în treabă pe diverse declaraţii politicianiste”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici