PSD l-a demis pe patronul de pompe funebre, numit de PNL, de la conducerea Spitalului Neamţ

  • Social-democraţii l-au demis pe Marius Ghineţ, patron de pompe funebre, de la conducerea Spitalului Judeţean Neamţ
  • El era, totodată, patron de pompe funebre
  • PSD a criticat Guvernul că pune în funcţii de conducere, la spitale, „coafeze, chelneri, patroni de pompe funebre”
3914 afișări
Imaginea articolului PSD l-a demis pe patronul de pompe funebre, numit de PNL, de la conducerea Spitalului Neamţ

Social-democraţii l-au înlăturat pe Marius Ghineţ, numit în funcţie de PNL, de la conducerea Spitalului Judeţean Neamţ, după ce PSD a acuzat, în mai multe rânduri, că Guvernul pune la conducerea instituţiilor medicale „şefi de pompe funebre”.
 

„Am demis patronul de pompe funebre de la conducerea Spitalului Judeţean Neamţ”, a anunţat preşedintele CJ Neamţ (PSD), Ionel Arsene.
 
PSD i-a criticat pe guvernanţi că pun în funcţii de conducere, la spitale, „coafeze, chelneri, şefi de pompe funebre”, aşa că l-au înlocuit pe Marian Ghiţă cu doctorul Silviu Dan Verzea.
 
„Cum nicio promisiune făcută nemţenilor nu rămâne neîndeplinită, vă anunţ că l-am demis pe domnul care se ocupa de pompe funebre şi am numit un om de o înaltă pregătire profesională şi morală, în persoana doctorului militar Silviu Dan Verzea”, a explicat Arsene.
 
El spune că „msi ales în această perioadă dificilă pe care o traversăm, fără niciun sprijin de la Guvernul României”, avem nevoie de profesionişti care să aibă competenţe.
 
„Aşadar, cel puţin la Neamţ, nu accept compromisuri şi bătaie de joc: fără frizeriţe, chelneri şi gropari la conducerea celui mai mare spital din judeţul nostru”, mai adaugă social-democratul.
 
Preşedintele de CJ spune că doctorul Verzea este unul dintre cei mai respectaţi medici chirurgi, „cu titlul de doctor în ştiinţe medicale, a profesat la Spitalul Militar Central din Bucureşti, este tânăr şi foarte determinat să îşi folosească toată experienţa şi priceperea în a depăşi cu bine situaţia de criză generată de coronavirus”.
 
Dan Verzea va trebui să propună o echipă managerială.
 
Ghineţ a fost numit de PNL, săptămâna trecută. El spune că este vorba despre o afacere de familie, dar la baza numirii sale la conducerea Spitalului stă experienţa sa în domeniul economic.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici