PSD: Nu am renunţat la ideea unei moţiuni de cenzură

PSD nu a renunţat la ideea de a depune o moţiune de cenzură, a anunţat, joi, senatorul Lucian Romaşcanu, purtătorul de cuvânt al social-democraţilor. Aceasta va fi depusă după ce epidemia va fi sub control. PSD lucrează la moţiuni simple împotriva miniştrilor Sănătăţii, Internelor şi Educaţiei.

79 afișări
Imaginea articolului PSD: Nu am renunţat la ideea unei moţiuni de cenzură

PSD: Nu am renunţat la ideea unei moţiuni de cenzură

Lucian Romaşcanu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, la sediul PSD, că partidul nu a renunţat la ideea unei moţiuni de cenzură la adresa Guvernului

„Nu am renunţat la ideea unei moţiuni de cenzură, mai ales când vedem performanţele acestui Guvern total iresponsabil. Responsabilitatea noastră, în schimb, este să nu punem ţara în faţa unei crize în timpul stării de alertă şi cât epidemia nu e sub control. Lucrăm la un program legislativ şi la un program economic şi imediat ce condiţiile din ţară vor permite o vom depune (moţiunea de cenzură – n.r.), fireşte trebuind să negociem acest lucru şi cu alte partide şi forţe parlamentare, noi nefiind majoritari în acest moment”, a spus Romaşcanu.

Potrivit acestuia, luni va fi citită moţiunea de cenzură simplă la adresa ministrului Agriculturii, Adrian Oros.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al PSD a anunţat că social-democraţii au început lucrul la alte trei moţiuni simple, adresate ministrului de Interne, ministrului Sănătăţii şi ministrului Educaţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
moţiune,
psd,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici