PSD, replică pentru Iohannis: Am ajuns să fim conduşi de un om cu porniri dictatoriale

  • Iohannis a ieşit azi cu un nou atac la PSD
  • Iohannis: PSD încurajează încălcarea legii
  • PSD: Iohannis are apucături dictatoriale. Nu trebuie să mai aibă ieşiri publice
1467 afișări
Imaginea articolului PSD, replică pentru Iohannis: Am ajuns să fim conduşi de un om cu porniri dictatoriale

Sursa foto: Facebook @RobertMariusCazanciuc

Politicienii sunt mai preocupaţi în perioada această să se atace între ei, mai mult decât să găsească soluţii pentru a ieşi din criză. Astăzi, aleşii tăi au ieşit din nou la atac. Klaus Iohannis a afirmat că PSD încurajează la nerespectarea legii. Reacţiile social-democraţilor nu au întârziat să apară. „Iohannis are apucături dictatoriale, nu ar trebui să mai aibă ieşiri publice”, a spus Robert Cazanciuc, într-o declaraţie de presă.

 

„Am ajuns să fim conduşi de un om cu porniri dictatoriale. Ne-am săturat să ne tot certaţi, domnule Iohannis şi să nu fiţi în stare să veniţi cu soluţii. De două luni de zile am auzit de la Cotroceni şi de la Guvern ”vom face, vom analiza, vor veni investiţii, vom reporni”. Ne-am săturat de sfaturi şi promisiuni. Cred că a venit momentul să nu mai aveţi poziţii publice de la Cotroceni. Poziţiile dumneavoastră nu sunt ale preşedintelui României”, afirmă Cazanciuc.
 
Senatorul PSD a afirmat că Guvernul Orban trebuie să fie demis.
 
„PSD trebuie să depună moţiune de cenzură împotriva Guvernului Iohannis şi Orban pentru că acest guvern este incompetent şi face achizişii netransparente. Este de datoria noastră să oprim prostiile pe care le faceţi şi jaful din banii publici. În loc de un plan care să ajute românii care nu mai au bani, pentru că au stat acasă, am auzt aceleaşi ameninţări cu starea de urgenţă. În loc de facilităţi fiscale sau credite pentru firmele româneşti, am auzit noi amenzi, interdicţii şi restricţii, pe care le aplică guvernul lui Iohannis.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici