Radu Mazăre crede că pentru Constanţa este mai bine că liberalii au plecat de la guvernare

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, susţine că pentru Constanţa este mai bine că liberalii au ieşit de la guvernare, sperând că astfel o parte din acţiunile Administraţiei Porturilor Maritime vor reveni la municipalitate, în condiţiile în care miniştrii PNL de la Transporturi se opuseseră.

108 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre crede că pentru Constanţa este mai bine că liberalii au plecat de la guvernare

Radu Mazăre (Imagine: Cristi Cimpoes / Mediafax Foto)

Radu Mazăre a fost prezent, sâmbătă, la o acţiune în cadrul căreia a oferit flori şi mărţişoare pensionarelor din oraş, iar la finalul acţiunii primarul a fost întrebat ce părere are despre ruperea USL, el spunând că pentru Constanţa ar putea fi un lucru bun, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pentru Constanţa cred că e bine. M-ai întrebat mai devreme cu portul, că se opunea ministra şi eu ce ţi-am răspuns? Despre morţi numai de bine. Pentru că se opunea cu portul şi eu tot vreau acţiunile de la port ca să iau bani şi să mai scad factura la întreţinere”, a afirmat Mazăre.

El speră ca situaţia cu acţiunile portului să se rezolve cât mai repede. “Acum vin alegerile, lucrurile se rezolvă de la sine. Îmi plac oamenii care se ţin de cuvânt”, a precizat Mazăre.

Întrebat dacă va continua colaborarea pe plan local cu PNL, primarul a spus că îşi doreşte ca lucrurile să meargă bine în continuare şi că nu vrea să se certe cu ei.

Nu am nimic cu liberalii de aici şi nici nu sunt un certăreţ. Eu vreau ca lucrurile să meargă bine şi ce motiv am să-mi scot ochii cu ei. Dacă ei nu vor dori să colaborăm, nu mai colaborăm, eu nu vreau să mă cert”, a spus Radu Mazăre.

Edilul anunţase anul trecut că în urma discuţiilor avute cu Victor Ponta autorităţile locale ar putea primi încă 15 la sută din acţiunile pe care statul le deţine la Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, urmând ca alte 15 la sută din acţiuni să fie listate pe Bursă.

În prezent, statul deţine 60 la sută din acţiunile APMC, 20 la sută Fondul Proprietatea şi 20 la sută Consiliul Local Municipal Constanţa.

Radu Mazăre a fost prezent, sâmbătă, în mai multe cluburi pentru pensionari din municipiu, unde a împărţit doamnelor mărţişoare şi flori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici