Raluca Turcan: PNL va deconta cel puţin cât PSD. Social-democraţii au decontat doar 50% din banii cheltuiţi

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, luni, că partidul a depus actele solicitate de AEP pentru decontarea cheltuielilor din campania electorală şi că nu există probleme de legalitate, afirmând că liberalii vor primi „cel puţin cât a recuperat PSD”, adică cel puţin 50%.

235 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan: PNL va deconta cel puţin cât PSD. Social-democraţii au decontat doar 50% din banii cheltuiţi

Raluca Turcan: PNL va deconta cel puţin cât PSD. Social-democraţii au decontat doar 50% din banii cheltuiţi (Imagine: Andreea Alexandur/ Mediafax Foto)

„PNL a depus toate documente şi din toate informaţiile pe care le-am primit de la colegii mei, din teritoriu nu există aspecte de legalitate. (…) În momentul de faţă, PSD are datorii de trei ori mai mari decât ale PNL. Nu se vrobeşte în spaţiul public despre datoriile PSD. De asemenea, PSD a recuperat de la AEP vreo 50%, nu se vorbeşte de faptul că PSD nu a recuperat o parte din sumă. PNL va primi în zilele următoare cel puţin cât a recuperat PSD”, a declarat preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, solicitată să precizeze în ce stadiu sunt liberalii cu recuperarea cheltuielilor, în contextul în care AEP a decontat vineri cheltuielile tuturor partidelor,cu excepţia PNL şi USR.

Raluca Turcan a precizat că datoria sa din campania electorală este făcută în calitate de preşedinte PNL Sibiu, organizaţie care a funcţionat „în totală legalitate şi total acord cu ceea ce prevedea legea electorală”.

„În privinţa legalităţii documentelor de la nivel naţional, în momentul de faţă, se aşteptă în baza documentelor transmise recuperarea banilor de la AEP, pe documentele transmise”, a mai spus Turcan.

Toate documentele oficiale au fost semnate de fosta conducere a PNL, iar explicaţiile necesare au fost date de către fostul mandatar financiar, a precizat Raluca Turcan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici