Ramona Mănescu a votat pentru ca "de data aceasta România să trimită doar oameni competenţi în PE"

Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu, candidat pentru un nou mandat, a votat, la Constanţa, pentru o mai bună reprezentare a României în Parlamentul European şi pentru ca "de data aceasta România să trimită la Bruxelles doar oameni competenţi".

60 afișări
Imaginea articolului Ramona Mănescu a votat pentru ca "de data aceasta România să trimită doar oameni competenţi în PE"

Ramona Mănescu a votat pentru ca "de data aceasta România să trimită doar oameni competenţi în PE" (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ea a votat pe liste suplimentare la alegerile europarlamentare la secţia 183 de la Colegiul Energetic Tehnic din Constanţa.

"Am votat pentru o reprezentare bună a României în Parlamentul European, pentru ca de data aceasta să trimitem doar oameni competenţi care să aducă beneficii complete României şi care să ne ajute în relaţiile cu celelalte state să ne poziţionăm mai bine, să fim mai puternici pentru ceea ce ne dorim pentru România", a declarat Ramona Mănescu la ieşirea din secţia de votare.

Ea a fost însoţită de preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, şi de senatorul Puiu Haşotti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici