Rareş Bogdan spune că Bucureştiul este mai sigur noaptea pe stradă decât Londra, Paris, Roma, Berlin, Madrid, datorită miniştrilor PNL de la Interne

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan spune, la Comitetul Extraordinar de Coordonare al PNL Sector 4, că Daniel Băluţă i-a „dat puţin statistica peste cap”. În ce priveşte scorul PNL, Rareş Bogdan e de părere că PNL „va scoate un scor dublu” faţă de cât îi dădeau cei mai sceptici. Totodată, Rareş Bogdan a menţionat siguranţa pe străzi seara şi noaptea în Bucureşti.

557 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan spune că Bucureştiul este mai sigur noaptea pe stradă decât Londra, Paris, Roma, Berlin, Madrid, datorită miniştrilor PNL de la Interne

Rareş Bogdan spune că Bucureştiul este mai sigur noaptea pe stradă decât Londra, Paris, Roma, Berlin, Madrid, datorită miniştrilor PNL de la Interne

„Vă spun ceva, vom câştiga alegerile. Vom scoate un scor dublu decât ne dădeau cei mai sceptici în urmă cu şase luni sau un an de zile, vorbesc de Partidul Naţional Liberal, şi veţi vedea acest lucru. Doar că să aveţi încredere în dumneavoastră”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan.

Referindu-se la primarul Sectorului 4, Rareş Bogdan a afirmat că este un sector care i-a dat bătăi de cap: „Singurul care m-a încurcat când prezentam şi în afara ţării şi în ţară şi în diaspora aceste cifre ale succesului autentic în ceea ce priveşte banii europeni era distinsul domn de aici, Daniel Băluţă, care a adus aproape 1 miliard. Norocul meu că e aproape singular: Mi-a dat puţin statistica peste cap”.

Prim-vicepreşedintele PNL s-a referit apoi la sectoarele Capitalei „administrate prost”: „La Sectorul 1 sau Sectorul 2 trebuie să smulgem aceste sectoare şi să le ducem în zona administraţiilor de succes”.

Bucureştiul mai sigur ca Occidentul 

Totodată, Rareş Bogdan a menţionat siguranţa pe străzi seara şi noaptea în Bucureşti: „Astăzi în Londra, în cele mai sofisticate zone ale metropolei britanice, în Paris, în Roma, în Berlin, în Madrid sau Bruxelles, şansele să circuli după ora 22.00 până la 2.00 noaptea, mai ales dacă eşti doamnă sau dacă eşti o persoană mai în vârstă sau dacă eşti o doamnă cu un copil fără să ai fiori reci pe spate ba că-ţi dispare poşeta, ba poate să fie cineva ameninţat... acest lucru în România şi în Bucureşti nu se întâmplă, iar acest lucru spune foarte multe apropo de mandatele succesive ale lui Marcel Vela, Lucian Bode, acum al lui Cătălin Predoiu vizavi de Ministerul de Interne. Nu e puţin lucru siguranţa fiecăruia dintre noi”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici