Răspunsul Vioricăi Dăncilă când a fost întrebată dacă a ştiut de cazurile de mită de la PSD Arad

Viorica Dăncilă a declarat, vineri, întrebată dacă a avut cunoştinţă de cazurile de mită de la PSD Arad, că este „exclus” şi că pe parcursul anchetei DNA va fi lămurit faptul că nu a fost implicată.

3166 afișări
Imaginea articolului Răspunsul Vioricăi Dăncilă când a fost întrebată dacă a ştiut de cazurile de mită de la PSD Arad

Răspunsul Vioricăi Dăncilă când a fost întrebată dacă a ştiut de cazurile de mită de la PSD Arad

„Exclus aşa ceva şi sunt convinsă că pe măsură ce va avansa acest dosar, acest lucru va fi lămurit. Nu am nicio impicare în acest dosar”, a afirmat fostul lider social-democrat Viorica Dăncilă, chestionată vineri, dacă a ştiu de cazurile de şpagă de la PSD Arad.

În ceea ce priveşte audierea la DNA Timişoara a foştilor miniştri Mihai Fifor şi Răzvan Cuc, ea a spus că nu ştia absolut nimic.

„Nu ştiam că Mihai Fifor şi Răzvan Cuc au fost chemaţi, bineînţeles că toţi vrem să ştim care este adevărul şi ce s-a întâmplat”, a explicat Dăncilă.

Fostul ministru de Interne Mihai Fifor, audiat vineri la DNA Timişoara, în calitate de martor, în dosarul mitei de la PSD Arad, a declarat la ieşire că nu are cunoştinţă desprea ceea ce s-a întâmplat în acest dosar.

Surse din anchetă declară că urmează să fie audiat şi fostul ministru Răzvan Cuc.

În acest dosar, în care sunt cercetaţi şi trei parlamentari PSD, au fost reţinute iniţial opt persoane, printre care şi şeful Direcţiei Regionale de Drumuri Timişoara, Cristian Ispravnic, însă, ulterior, au fost eliberate de către judecători. Ispravnic a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În acest dosar sunt cercetaţi şi doi deputaţi PSD, Dorel Căprar şi Florin Tripa, dar şi senatorul PSD Ioan Narcis Chisăliţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici