Remus Cernea vrea să candideze pentru un loc de deputat în Colegiul 19 Bucureşti

Remus Cernea şi-a depus, luni seara, candidatura pentru alegerile parlamentare parţiale din Colegiul 19 din Bucureşti la Biroul Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti (BECMB).

16 afișări
Imaginea articolului Remus Cernea vrea să candideze pentru un loc de deputat în Colegiul 19 Bucureşti

Remus Cernea vrea să candideze pentru un loc de deputat în Colegiul 19 Bucureşti (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Cernea doreşte să candideze pentru un loc în Camera Deputaţilor în alegerile care vor avea loc în data de 25 aprilie din partea Partidului Verde.

Purtătorul de cuvânt al BECMB a precizat, pentru Agenţia MEDIAFAX, că Biroul se va pronunţa în privinţa cererii de înscriere a candidaturii în termen de 24 de ore, respectiv într-o şedinţă care va avea loc marţi.

Termenul pentru înscrierea candidaturilor pentru aceste alegeri parţiale a expirat, potrivit programului calendaristic stabilit de guvern, luni la ora 24.00.

La acest scrutin mai candidează Liliana Mincă (Alianţa PSD-PC) şi Teo Trandafir (PDL).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici