REZULTATE FINALE ALEGERI EUROPARLAMENTARE - Arad: Alianţa PSD-UNPR-PC a obţinut 26,83 % din voturi, urmată de PDL, cu 24,74 %

Alianţa PSD-UNPR-PC a obţinut cele mai multe voturi la europarlamentare în judeţul Arad, respectiv 26,83 %, în timp ce pe locul al doilea s-a situat PDL, cu 24,74 la sută din voturi, urmat de PNL cu 12,37 la sută, conform rezultatelor finale furnizate de BEJ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

652 afișări
Imaginea articolului REZULTATE FINALE ALEGERI EUROPARLAMENTARE - Arad: Alianţa PSD-UNPR-PC a obţinut 26,83 % din voturi, urmată de PDL, cu 24,74 %

REZULTATE FINALE ALEGERI EUROPARLAMENTARE - Arad: Alianţa PSD-UNPR-PC a obţinut 26,83 % din voturi, urmată de PDL, cu 24,74 % (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Arad a finalizat centralizarea voturilor din judeţ, iar conform rezultatelor finale Alianţa PSD-UNPR-PC este câştigătoare în judeţ, cu 26,83 la sută din voturi.

Pe locul al doilea s-a aflat PDL, cu 24,74 la sută, în timp ce PNL are 12,37 la sută din voturi. UDMR a obţinut 7,61 la sută, candidatul Mircea Diaconu - 5,65 la sută, PMP - 4,23 la sută, iar PRM - 2,19 la sută.

Restul partidelor sau candidaţilor independenţi au obţinut scoruri sub două procente.

În judeţul Arad, prezenţa la vot a fost de 29,78%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici