Roberta Anastase a fost realeasă preşedinte al organizaţiei judeţene Prahova a PDL

Roberta Anastase a fost realeasă preşedinte al organizaţiei judeţene Prahova a PDL, în cadrul Conferinţei judeţene de la Ploieşti, la care au votat 695 de delegaţi şi la care au fost invitaţi lideri ai PDL, Anastase fiind singurul candidat la şefia organizaţiei.

39 afișări
Imaginea articolului Roberta Anastase a fost realeasă preşedinte al organizaţiei judeţene Prahova a PDL

Roberta Anastase a fost realeasă preşedinte al organizaţiei judeţene Prahova a PDL (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Roberta Anastase, care conduce filiala PDL Prahova din anul 2005, a fost singurul candidat pentru şefia organizaţiei judeţene, ea fiind votată de 693 dintre cei 695 de delegaţi la conferinţa judeţeană, două voturi fiind împotrivă.

Deputaţii Geoge Ionescu şi Florin Anghel au fost aleşi prim-vicepreşedinte pentru PDL Prahova.

În discursul ţinut înainte de începerea scrutinului, Roberta Anastase s-a arătat optimistă în viitorul politic al PDL şi i-a criticat pe adversarii politici ai partidului său.

"Adversarii noştrii demonstrează că sunt goi. Pe dinăuntru nu au nimic. Nu sunt capabili să spună nimic şi, mult mai dramatic, nu sunt în stare să facă nimic", a spus Anastase.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a mai afirmat că nimeni niciodată nu trebuie să creadă că "românii sunt proşti".

Anastase i-a catalogat pe alegătorii români drept "inteligenţi şi raţionali".

"Nimeni, niciodată nu trebuie să creadă că românii sunt proşti. Sunt inteligenţi şi raţionali şi ştiu să discearnă binele de rău. De aceea cred că PDL va câştiga alegerile", a spus Anastase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici