Rodica Nassar, aspirantă la scaunul de secretar deţinut de Codrin Ştefănescu: Îndrăzniţi şi votaţi pentru o doamnă

Rodica Nassar, care candidează, sâmbătă, la Congresul PSD, pentru funcţia de secretar general al partidului, le-a cerut delegaţilor social democraţi prezenţi să voteze o femeie pentru această funcţie, pentru că în PSD "doamnele nu sunt cu nimic mai prejos decât colegii noştri bărbaţi".

300 afișări
Imaginea articolului Rodica Nassar, aspirantă la scaunul de secretar deţinut de Codrin Ştefănescu: Îndrăzniţi şi votaţi pentru o doamnă

Rodica Nassar, aspirantă la scaunul de secretar deţinut de Codrin Ştefănescu: Îndrăzniţi şi votaţi pentru o doamnă în funcţia de secretar general al partidului

"Doresc să vă spun că astăzi se vorbeşte despre o nouă echipă, echipa însă a PSD mai cuprinde 16 vicepreşedinţi, dintre care 8 sunt femei, din echipa PSD fac parte toţi preşedinţii de organizaţii şi nu în ultimul rând dumneavoastră şi toţi ceilalţi colegi ai noştri pe care astăzi îi reprezentaţi în această sală şi care cu siguranţă ne privesc de acasă cu speranţă. Ce înseamnă o echipă unită? Înseamnă asumarea deplină a responsabilităţilor şi obiectivelor stabilite de CEX, aprobate de dumneavoastră aici în congres, înseamnă muncă susţinută, disponibilitatea reală pentru dialog, dezbatere în interiorul partidului, înseamnă încredere şi mai înseamnă acea chimie specială care uneşte oamenii dincolo de cuvinte", a declarat Rodica Nassar.

Aceasta a susţinut că PSD a fost primul partid care a avut curajul să propună în funcţia de premier o femeie, pe Viorica Dăncilă, iar "rezultatele guvernării se văd cu ochiul liber, de la creşterea economică susţinută, majorarea salariilor şi a pensiilor, până la performanţele din agricultură şi industrie".

"În guvernul PSD-ALDE pentru că avem şi colege ministru de la ALDE sunt de asemenea , trebuie să remarcăm lucrul acesta, cele mai multe doamne ministru din istoria post-decembristă şi probabil din istoria ţării. Aşadar este un fapt că la noi în partid doamnele nu sunt cu nimic mai prejos decât colegii noştri bărbaţi, prin urmare dragi colegi, îndrăzniţi şi votaţi pentru o doamnă în funcţia de secretar general al partidului, vă rog să îmi acordaţi încrederea, inclusiv pentru ce ştiu, pentru ce am dovedit că pot, pentru contribuţia pe care pot să o aduc şi nu doar pentru ceea ce sunt", a completat Nassar.

Congresul extraordinar al PSD are loc, sâmbătă la Sala Palatului, iar social-democraţii vor alege preşedintele, preşedintele executiv şi secretarul general al partidului. Delegaţii formaţiunii vor valida noul statut şi proiectul politic al formaţiunii. La reuniunea social-democraţilor participă şi Călin Popescu Tăriceanu.

Pentru funcţia de preşedinte al PSD candidează Viorica Dăncilă, Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu şi Ecaterina Andronescu. Daniel Suciu, Daniel Florea, Eugen Teodorovici şi Sorin Bota sunt candidaţii înscrişi pentru funcţia de preşedinte executiv, iar pentru cea de secretar general, CEx i-a validat pe Codrin Ştefănescu, Gabriel Petrea, Mihai Fifor, Felix Stroe şi Rodica Nassar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici