Rovana Plumb: Nu mai candidez pentru un nou mandat la Consiliul Naţional PSD. Niţă, principalul favorit

Liderii PSD se vor reuni, marţi, în cadrul Consiliului Naţional al partidului, ocazie cu care se vor face o serie de schimbări la nivelul conducerii acestui for. Actualul preşedinte al CN, Rovana Plumb, a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu va mai candida pentru un nou mandat.

1269 afișări
Imaginea articolului Rovana Plumb: Nu mai candidez pentru un nou mandat la Consiliul Naţional PSD. Niţă, principalul favorit

Rovana Plumb: Nu mai candidez pentru un nou mandat la Consiliul Naţional PSD. Niţă, principalul favorit (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

''Mâine va avea loc reuniunea Consiliului Naţional, care presupune constituirea Consiliului Naţional pe o altă structură, aşa cum a fost adoptată în noul Statut, la Congresul din octombrie anul trecut. În ceea ce mă priveşte, eu am fost aleasă pe o altă structură statutară a CN anul trecut în martie şi mi se pare firesc ca alte colege şi colegi să preia coordonarea acestei structuri. Eu nu mai candidez pentru un nou mandat'', a declarant Rovana Plumb, pentru MEDIAFAX.

Surse din PSD au precizat, pentru MEDIAFAX, că în locul Rovanei Plumb va fi ales Constantin Niţă, liderul PSD Braşov, unic candidat la această funcţie.

Motivaţia liderilor PSD este că doresc să dea un nou impuls Consiliului Naţional, iar pentru asta ar fi nevoie de un lider cu legături mai strânse în teritoriu.

Rovana Plumb a fost aleasă preşedinte al Consiliului Naţional al PSD în data de 20 martie 2015, cu 807 voturi ''pentru'' şi 37 de voturi ''împotrivă''.

Consiliul Naţional al PSD va avea loc, marţi, începând cu ora 15.00, la Palatul Parlamentului.

Şedinţa vine în contextul unui scandal la PSD Bucureşti.

Iniţial, organizaţia PSD Sector 5 intenţiona să organizeze un protest, luni, cu începere de la ora 10.00, la sediul primăriei Sector 3. Protestatarii voiau să ceară demisia lui Robert Negoiţă din funcţia de primar şi de preşedinte al PSD Bucureşti, protestul fiind anulat ca urmare a discuţiilor cu Liviu Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici