Rovana Plumb: Votul de duminică, dat ca urmare a unui val de ură celor care au guvernat ţara până acum

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, care a câştigat un mandat de deputat din partea USL în Dâmboviţa, a declarat, în noaptea de duminică spre luni, că votul de duminică a fost dat şi ca urmare "a unui val de ură celor care au guvernat ţara până acum, dar şi împotriva lui Traian Băsescu".

538 afișări
Imaginea articolului Rovana Plumb: Votul de duminică, dat ca urmare a unui val de ură celor care au guvernat ţara până acum

Rovaba Plumb: Votul de duminică, dat ca urmare a unui val de ură celor care au guvernat ţara până acum (Imagine: Stefan Micsik / MediafaxFoto)

"Am obţinut o victorie care, zic eu, este o victorie netă a românilor împotriva tuturor abuzurilor care s-au desfăşurat în ultima perioadă de timp. Vreau să vă spun că ţinem cont de faptul că votul de astăzi (n.r. - duminică) este un vot care a fost dat şi ca urmare a unui val de ură celor care au guvernat ţara până acum, dar şi împotriva lui Traian Băsescu, ceea ce, din punctul nostru de vedere, ne induce ideea că trebuie să ne asumăm o mare responsabilitate, pentru că aşteptările românilor sunt foarte mari", a afirmat Rovana Plumb.

Ministrul Mediului a declarat că USL vrea să pună în practică proiectul României puternice şi să creeze "stabilitate, predictibilitate, locuri de muncă, dar şi politici sociale coerente".

"În ceea ce priveşte Guvernul, de marţi, aşa cum a spus şi premierul Victor Ponta, vom tura motoarele la maxim astfel încât ţara să fie guvernată, să ne ţinem în continuare de toate politicile prezentate în planul nostru de guvernare în aşa fel încât să le realizăm (...). Vrem să punem în practică proiectul României puternice, să creăm stabilitate, predictibilitate, locuri de muncă, dar şi politici sociale coerente, astfel încât atât în judeţul Dâmboviţa, cât şi la nivelul întregii Românii, să putem asigura un nivel de trai decent", a mai declarat, luni dimineaţă, Rovana Plumb, într-o conferinţă de presă la sediul USL Dâmboviţa.

Ministrul Mediului, Rovana Plumb (PSD), a câştigat mandatul de deputat în Colegiul 2 Pucioasa, din judeţul Dâmboviţa, cu 67,19 la sută din voturile valabil exprimate de electorat, conform numărătorii paralele a USL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici