Ruşanu: O nouă moţiune de cenzură nu s-ar impune acum

Vicepreşedintele PNL Dan Radu Ruşanu a declarat, luni, la RFI România, că o nouă moţiune de cenzură nu s-ar impune acum, întrucât nu ar putea avea acelaşi impact ca aceea privind măsurile de diminuare a pensiilor şi salariilor.

10 afișări
Imaginea articolului Ruşanu: O nouă moţiune de cenzură nu s-ar impune acum

Ruşanu: O nouă moţiune de cenzură nu s-ar impune acum (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Sincer să fiu, ca părere personală, astăzi nu (nu s-ar impune o nouă moţiune de cenzură - n.r.). Odată ce a picat acea moţiune, care avea un suport popular extraordinar de mare, vis-a-vis de diminuarea salariilor şi pensiilor, nu cred că o altă moţiune de cenzură poate să aibă acelaşi impact şi politic şi asupra populaţiei", a declarat Dan Radu Ruşanu la RFI.

Şansele unei noi moţiuni de cenzură ar fi "maxim egale cu cele pe care le-a avut şi prima moţiune, deci nu vom putea să realizăm acea majoritate de 236 de voturi pentru o moţiune de cenzură, iar ca părere personală, cred că numărul de voturi va fi mai mic, după ce PDL a luat măsuri foarte dure împotriva membrilor care au votat pentru prima moţiune", a mai declarat vicepreşedintele PNL.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că va propune tuturor grupurilor parlamentare un text al unei moţiuni de cenzură, care urmează să fie depus la Parlament în momentul în care se vor strânge 236 de semnături, minimum necesar pentru adoptarea moţiunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici